Instagram Destek

Instagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

Instagram uygulaması sadece ülkemizde değil aynı zamanda dünya da aktif bir şekilde kullanılan bir uygulamadır. Her geçen gün farklı özellikler gelerek kendini geliştirmeye devam eder. Son yıllarda ise mavi tik uygulaması ortaya çıkmıştır. Mavi tik uygulaması dünya da tanınan siyasetçi, futbolcu ve sanatçılar için verilir. Mavi tik alındığı zaman gerçek hesap olduğu da anlaşılır. Bu nedenle ünlü olan herkes mavi tik alabilir.

Ancak mavi tik almak için ınstagram mavi tik nasıl alınır? Hakkında araştırma yapmak gerekir. Mavi tik özellikle ünlülere oldukça basit bir şekilde verilir. Bunun için hesabınızın mutlaka size ait olması gerekir. Böylelikle herhangi bir sorun yaşamadan mavi tik alabilirsiniz.

Mavi Tik Ne İşe Yarar?

Mavi tik hem ünlüler hem de markalar için oldukça önemlidir. Birçok sosyal medya kullanıcısı özellikle markalardan alışveriş yaparken mavi tik alıp almadığına bakar. Ancak mavi tik almak genelde kolay olmaz. Sahte hesaplara verilmediği için kullanılan hesapların doğru kişilere ait olması gerekir. Mavi tik genelde birçok kişi tarafından alınmak ister.

Ancak ücretli olan bir işlem değildir. Bu nedenle herkes mavi tik alamaz. Mavi tık alınmasının en önemli şartı ise hesapların doğru kişilere ait olmasıdır. Bu nedenle bu konuda dikkatli davranarak mavi tik alınabilir.

Mavi Tik Alma Şartları

Mavi tik almak için bazı şartlar bulunur. İnstagram kullanıcıları bu şartları yerine getirmeden mavi tik alamaz. Aynı zaman mavi tik alabilmek için başvuru da bulunmak gerekiyor.

  • İnstagram hesabınızın mutlaka doğru bir hesap olması gerekir.
  • Kullanılan hesabın benzersiz olması da aranan şartlar arasındadır.
  • Aynı zamanda kullanılan hesabın üyeler tarafından dikkat çekiyor olması gerekir.

Tüm şartları yerine getiren kullanıcılar instagrama başvuru da bulunarak mavi tik alabilir.

Mavi Tik Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Instagram hesabınız için mavi tik almak istiyorsanız eğer hesabınız da profil resmi, biyografi, resim ve videolar da eksik olmamalıdır. Mavi tik sadece bireysel hesaplara verilir. Eğer herhangi bir yardım sayfasıysanız instagram genelde mavi tik vermez. Aynı zamanda instagram hesabınızda Twitter veya diğer sosyal medya hesaplarınıza ait bir paylaşım olmaması gerekir. Sizlere mavi tik verilirken profil hesabınız detaylı bir şekilde incelenir ve uygun görülürse hesabınıza otomatik olarak mavi tik verilmiş olur.

Mavi Tik Başvurusu

Mavi tik başvurusu sadece instagram uygulaması üzerinden yapılır. Kullanıcılar kendi instagram hesabına giriş yapmalıdır. Menü kısmına giriş yaparak ayarlara geçiş yapmanız gerekiyor. Hesap bölümüne giriş yaptıktan sonra burada yer alan hesap doğrulama işlemi sizlere yardımcı olur.

Yer alan formu eksiksiz bir şekilde doldurmak gerekiyor. Formda hesabınıza ait sorular yer alır. Kendi bilgilerinizi doldurduktan sonra otomatik olarak bilgiler de instagrama iletilir. İnstagram uygulaması sizin profilinizi inceledikten sonra olumlu veya olumsuz olarak sizlere dönüş yapar.

Mavi Tik Almak Ücretli Mi?

Genelde birçok kişi mavi tik alabilmek için belli ödemeler yapmak ister. Ancak mavi tik alabilmek için instagram uygulaması sizden bir ücret talep etmez. Özellikle herkes alabilmesin diye sadece ünlü olan ve doğru olan hesaplara verilir. Genelde bu ünlü kişilerin çok fazla fan hesabı bulunur. Bu hesapların karışmaması için de mavi tik özelliği getirilmiştir.

Bu nedenle herhangi bir ücret yapmanıza gerek kalmadan hesabınızı doğrulayarak mavi tik alabilirsiniz. Bunun için sadece başvuru şartlarını yerine getirmek gerekir. Aksi durumda herhangi bir eksiklik varsa eğer başvurunuz değerlendirmeye alınmamış olur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu